#nieuwbouw

Sandt Vroondaal

NOG DIVERSE BOUWNUMMERS BESCHIKBAAR !!!

Nieuwbouwproject SANDT VROONDAAL.

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning twee onder 1 kap of vrijstaand in Den Haag?

Achter de duinen, in het stijlvolle Vroondaal is SANDT gelegen. Een bijzonder en duurzaam nieuwbouwproject op een unieke locatie in hofstad Den Haag. Hier worden in totaal 78 klassieke woningen gebouwd, waarvan 66 twee-onder-een-kapwoningen in twee types en 12 riante vrijstaande woningen. Chique wonen, met een knipoog naar de architectuur rond 1900.
Een stijlperiode waarin aandacht voor detail centraal stond. Met erkers, veranda’s en unieke dak versieringen zijn de woningen individueel herkenbaar, maar samen vormen ze een prachtig geheel. Een statige wijk met duurzame koopwoningen uit dezelfde klasse.

Kijk voor meer informatie op www.sandtvroondaal.nl en/of www.facebook.com/sandtvroondaal

Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor in Wateringen via het telefoonnummer: 0174-297741 of
per email op: wateringen@santen-gasille.nl

Nieuwbouwproject Sandt Vroondaal

#nieuwbouw

Julia’s Eiland 3

Op loopafstand van het oude centrum van Wateringen groeit de nieuwe wijk Juliahof. De verschillende deelplannen in dit groene, waterrijke en kindvriendelijke gebied hebben allemaal hun eigen gezicht. Zoals Julia’s Eiland: een woonplan met schitterende vrijstaande villa’s, stijlvolle twee-onder-een-kap villa’s, ruime herenhuizen en fraaie rijwoningen met bijzondere hoekwoningen in karakteristieke jaren dertig architectuur. Na fase 1 en 2 is het nu tijd voor fase 3: de laatste mogelijkheid om hier een prachtige woning te bemachtigen.

In deze fase worden 41 prachtige vrijstaande villa’s, twee-onder-een-kap villa’s, herenhuizen en rijwoningen gerealiseerd.

Omgeving
Wateringen heeft alles wat een goed gezinsleven nodig heeft. Kinderen kunnen in de buurt naar de basisschool en de BSO. Zijn ze wat ouder? Dan fietsen ze zo naar een van de scholen voor het voortgezet onderwijs. In de gezellige dorpskern koop je bij een van de landelijke winkelketens of de ambachtelijke bakker en de speciaalzaak de dagelijkse boodschappen.

Uitstekend bereikbaar
Vanaf Juliahof loop je zo naar het dorp of naar school of fiets je snel naar het strand en naar de voetbalvereniging. De Noordweg sluit direct aan op de N211, waardoor je met de auto zo de A4 oprijdt richting Rotterdam, Leiden en Amsterdam.

Diezelfde Noordweg maakt Den Haag, Delft en Rijswijk ook heel goed binnendoor bereikbaar. Pak jij of een van je kinderen regelmatig het OV, dan is het goed om te weten dat de busverbindingen met de omliggende steden en dorpen vanuit Wateringen prima zijn

De verkoop is gestart. Interesse?

Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor in Wateringen op telefoonnummer: 0174-297741 of
email : wateringen@santen-gasille.nl

Nieuwbouwproject Julia's Eiland

#nieuwbouw

De Rhijenhof 14 A te’ s-Gravenhage

LAATSTE VRIJSTAANDE WONING OP CIRCA 580M² GROND AAN HET WATER GELEGEN!
(Kavel 8)

“Het best bewaarde geheim van Den Haag”.

Park Rhijenhove biedt u de kans om in uw eigen park te wonen. Een ophaalbrug met daarachter uw eigen domein met volop groen, volgroeide bomen, water en natuurlijke oevers.
Op het landgoed van ruim een hectare gaan 11 nieuw te bouwen villa’s de straks gerestaureerde monumentale boerderij “de Rhijenhof” omringen.

Wonen in het park Rhijenhove betekent de luxe van een ruime vrijstaande, moderne villa, midden in de stad, door de kavelgrootte van circa 580m2 heeft u alle ruimte rondom uw villa.
De villa wordt extra duurzaam gebouwd, met een EPC van maar liefst 0,2 is dit zeer comfortabel te noemen.

Wat u in ieder geval wilt weten;
- Ligging aan het einde van de Rhijenhof te Den Haag;
- In nabijheid van scholen, sport faciliteiten, winkels, openbaar vervoer en de diverse uitvalswegen;
- Inhoud villa circa 842,4m3 met een woonoppervlak van circa 220m2;
- Perceel circa 580m2 eigen grond;
- Start bouw april 2018;
- Prognose oplevering zomer 2019;
- Er wordt gebouwd onder het zgn. Bouwgarant keurmerk;
- Voorzien van warmtepomp en Warmte Terugwin installatie;
- Geheel voorzien van vloerverwarming;
- Prijs is vrij op naam.

klik hier voor meer informatie !

#nieuwbouw

Mooi Uilehorst

Aan de Uilehorst, op de locatie van het voormalige schoolgebouw, realiseert Varese 12 eengezinswoningen in het project Mooi Uilehorst. 7 van deze woningen zijn bestemd voor de verkoop, de overige 5 woningen betreffen vrije sector huurwoningen.

De woningen zijn zoals je mag verwachten zeer energiezuinig. Iedere woning beschikt over zonnepanelen om je eigen elektriciteit op te wekken. De woningen staan op een ruim kavel, met een zonnige achtertuin. Rondom de woningen is voldoende parkeergelegenheid. Voor 4 van de 7 koopwoningen is er een parkeerplek in de voortuin.

Mooi Uilehorst ligt in de Vogelbuurt, een lekkere rustige en kindvriendelijke woonbuurt. Deze 12 woningen aan een groen hofje onderstrepen het karakter van de Vogelbuurt.

7 koopwoningen inmiddels verkocht !

5 vrije sector huurwoningen zijn inmiddels verhuurd !

Nieuwbouwproject Mooi Uilehorst

Nieuwbouw projecten

We verkopen regelmatig nieuwbouwprojecten in de regio Westland en Den Haag, Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning? We tonen je hier projecten waar wij de kavels of nieuwbouwwoningen van verkopen.

Contact