Nieuwbouw projecten

We verkopen regelmatig nieuwbouwprojecten in de regio Westland en Den Haag, Ben je op zoek naar een nieuwbouwwoning? We tonen je hier projecten waar wij de kavels of nieuwbouwwoningen van verkopen.

Contact

#nieuwbouw

Sandt Vroondaal

BINNENKORT IN DE VERKOOP !

Nieuwbouwproject SANDT VROONDAAL.

Bent u op zoek naar een nieuwbouwwoning twee onder 1 kap of vrijstaand in Den Haag?

Binnenkort start de verkoop !
Achter de duinen, in het stijlvolle Vroondaal is SANDT gelegen. Een bijzonder en duurzaam nieuwbouwproject op een unieke locatie in hofstad Den Haag. Hier worden in totaal 78 klassieke woningen gebouwd, waarvan 66 twee-onder-een-kapwoningen in twee types en 12 riante vrijstaande woningen. Chique wonen, met een knipoog naar de architectuur rond 1900.
Een stijlperiode waarin aandacht voor detail centraal stond. Met erkers, veranda’s en unieke dak versieringen zijn de woningen individueel herkenbaar, maar samen vormen ze een prachtig geheel. Een statige wijk met duurzame koopwoningen uit dezelfde klasse.

Kijk voor meer informatie op www.sandtvroondaal.nl en/of www.facebook.com/sandtvroondaal

Voor vragen en/of meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor in Wateringen op telefoonnummer: 0174-297741 of
email : wateringen@santen-gasille.nl

Nieuwbouwproject Sandt Vroondaal

#nieuwbouw

Mooi Uilehorst

Aan de Uilehorst, op de locatie van het voormalige schoolgebouw, realiseert Varese 12 eengezinswoningen in het project Mooi Uilehorst. 7 van deze woningen zijn bestemd voor de verkoop, de overige 5 woningen betreffen vrije sector huurwoningen.

De woningen zijn zoals je mag verwachten zeer energiezuinig. Iedere woning beschikt over zonnepanelen om je eigen elektriciteit op te wekken. De woningen staan op een ruim kavel, met een zonnige achtertuin. Rondom de woningen is voldoende parkeergelegenheid. Voor 4 van de 7 koopwoningen is er een parkeerplek in de voortuin.

Mooi Uilehorst ligt in de Vogelbuurt, een lekkere rustige en kindvriendelijke woonbuurt. Deze 12 woningen aan een groen hofje onderstrepen het karakter van de Vogelbuurt.

7 koopwoningen inmiddels verkocht !

5 vrije sector huurwoningen zijn inmiddels verhuurd !

Nieuwbouwproject Mooi Uilehorst

#nieuwbouw

Julia’s Eiland

Op loopafstand van het oude centrum van Wateringen groeit de nieuwe wijk Juliahof. De verschillende deelplannen in dit groene, waterrijke en kindvriendelijke gebied hebben allemaal hun eigen gezicht. Zo kun je binnenkort wonen op Julia’s Eiland: een woonplan met schitterende twee-onder-een-kapwoningen, ruime herenhuizen en fraaie rijwoningen met bijzondere hoekwoningen in karakteristieke jaren dertig architectuur.

De herenhuizen en de fraaie rijwoningen zijn inmiddels verkocht.

De royale tweekapper met garage heeft een zeer aantrekkelijk voorkomen met fraaie details.

Dit woningtype is van buiten schitterend om te zien en van binnen royaal bemeten. Creëer mooie herinneringen in de sfeervolle woonkeuken, relax in de brede tuingerichte woonkamer of geniet van het zonnetje in de prachtige achtertuin. Ook boven is het huis heerlijk ruim. De woning beschikt over drie grote slaapkamers op de eerste verdieping, een comfortabele badkamer en een tweede verdieping die optioneel naar wens is in te delen.

Kenmerken:
- Woonoppervlakte: ca. 149 m2
- Dwarskap voor extra veel ruimte
- Frans balkon op de eerste verdieping aan de voorzijde
- Inclusief badkamer en toilet (pakket: luxe)
- Vloerverwarming op de begane grond
- Zonnepanelen op het dak
- Perceeloppervlakte: ca. 258 m2
- Vlonder aan het water
- Parkeerplaats op eigen grond

ALLE WONINGEN ZIJN INMIDDELS VERKOCHT!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor op telefoonnummer: 0174-297741.

Nieuwbouwproject Julia's Eiland