#Bakkie

Bel, mail of kom gewoon langs!

Voor elk huis is er de juiste koper of huurder. We hebben de tools in handen om het ideale huis of koper te vinden voor jou. Kom langs zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.

Bel0174 - 297 741
Mailwateringen@santen-gasille.nl
BezoekPlein 2
2291CC Wateringen

We kunnen je helpen bij:

Leer onze mensen kennen

#aangenaam

Leer onze mensen kennen

Wij zijn een laagdrempelig kantoor met een professionele aanpak, waarbij elke klant bij ons de aandacht krijgt die hij/zij verdient. Bewust een klein team met persoonlijk contact, dat vinden wij fijn werken. Een duidelijk en eerlijk verhaal en geen mooiere verhalen maken. Bij ons gaat om het maken van een goede deal in het belang van onze opdrachtgever. Loop eens binnen en ervaar zelf de sfeer binnen ons team/kantoor.

Bakkie doen?

#onzemensen

Wij kopen aan, verkopen, verhuren en taxeren je huis

Marjolein Ronday

Directeur Wonen / K-Register Makelaar Taxateur / Hondenvriend

Marjolein is vanaf 1993 werkzaam bij Santen & Gasille Makelaars. Vanuit de verpleging heeft ze destijds een overstap gemaakt naar de woningmakelaardij. In 2003 heeft ze samen met Cor van der Veen Santen & Gasille Woningmakelaardij overgenomen en voeren zij samen vanaf die tijd de directie.
Zelf zegt ze: “Als makelaar ben je, net als in het ziekenhuis, aan het werk met mensen! Luisteren is een belangrijk element in het vak van makelaar. Het is een prachtig vak, waarbij ik iedere dag weer nieuwe energie krijg en ontzettend blij ben dat ik mensen kan bijstaan bij het maken van een grote beslissing, zoals het verkopen en aankopen van hun woning. Gevoel speelt een hele belangrijke rol.”
Marjolein is in haar vrije tijd samen met haar man buiten in de natuur te vinden. Kamperen, buiten koken, fietsen en met Joop de Teckel wandelen in het bos.

Stuur een e-mail

Cor van der Veen

Directeur Wonen / Register Makelaar Taxateur / Hardloper

In 2003 heeft Cor samen met Marjolein Ronday Santen & Gasille Woningmakelaardij overgenomen en voeren zij samen vanaf die tijd de directie.
“Na het werk maak ik graag tijd voor mijn jonge gezin en trek ik er vaak op uit om hard te lopen en looptrainingen te geven.”
Ook zegt hij: “De afwisseling en de uitdaging is wat mij het meest aantrekt in het vak van makelaar. Iedere situatie is anders.”

Stuur een e-mail

Inge Groenen

A-Register Makelaar Taxateur / Familiemens

Inge is een geboren en getogen Brabantse en komt uit een aannemersfamilie. Ze woont al sinds 2008 met haar gezin in Wateringen, in de wijk Essellanden. Dit doet zij met veel plezier en kent de wijk hierdoor als geen ander. In haar vrije tijd is ze veel te zien bij de handbal van Velo met haar man en zoon en voor haar jongste zoon staat ze vaak langs de lijn bij het voetbalveld van KMD. “Ik werk sinds 2018 met veel plezier voor dit bedrijf en heb de ambitie om door te groeien, waardoor ik klanten nog beter kan begeleiden.”

Stuur een e-mail

Marjan van Steekelenburg

Medewerker binnendienst / Reiziger

“Ik vind het heerlijk om verre reizen te maken”. Vanuit haar ervaring binnen het notariaat is Marjan een welkome aanvulling binnen ons team.

Stuur een e-mail
#Durftevragen

Contactformulier