#Bakkie

Bel, mail of kom gewoon langs!

Voor elk huis is er de juiste koper of huurder. We hebben de tools in handen om het ideale huis of koper te vinden voor jou. Kom langs zodat we elkaar beter kunnen leren kennen.

Bel0174 - 297 741
Mailwateringen@santen-gasille.nl
BezoekPlein 2
2291CC Wateringen

We kunnen je helpen bij:

Leer onze mensen kennen

#aangenaam

Leer onze mensen kennen

Wij zijn een laagdrempelig kantoor met een professionele aanpak, waarbij elke klant bij ons de aandacht krijgt die hij/zij verdient. Bewust een klein team met persoonlijk contact, dat vinden wij fijn werken. Een duidelijk en eerlijk verhaal en geen mooiere verhalen maken. Bij ons gaat om het maken van een goede deal in het belang van onze opdrachtgever. Loop eens binnen en ervaar zelf de sfeer binnen ons team/kantoor.

Bakkie doen?

#onzemensen

Wij kopen aan, verkopen, verhuren en taxeren je huis

Marjolein Ronday

Directeur Wonen / K-Register Makelaar Taxateur / Hondenvriend

Marjolein en Teckel Joop zijn vaak samen op pad. Joop hoort inmiddels bij het team in Wateringen. “Als makelaar ontmoet je bij iedere afspraak steeds weer nieuwe mensen. Uiteindelijk gaat het om de mensen bij verkoop en kopen van een nieuw huis !”

Stuur een e-mail

Cor van der Veen

Directeur Wonen / Register Makelaar Taxateur / Hardloper

“Na het werk maak ik graag tijd voor mijn jonge gezin en trek ik er vaak op uit om hard te lopen en het geven van looptrainingen. Wat mij het meest aantrekt in het vak is de afwisseling en de uitdaging, want iedere situatie is anders”

Stuur een e-mail

Inge Groenen

Assistent-makelaarStuur een e-mail

Jessica Milius

Commerciële binnendienst / Office manager / (weekend) Vakantieganger

Jessica is vaak met haar dochtertje, zoontje en man te vinden in de zonnige tuin van hun weekendverblijf. Zij is inmiddels ruim 16 jaar in trouwe dienst bij Santen en Gasille Makelaars en streeft er naar om alle vragen zelf op te kunnen lossen!

Stuur een e-mail

Marjan van Steekelenburg

Commerciële binnendienst / Office manager / Reiziger

“Ik vind het heerlijk om verre reizen te maken”. Vanuit haar ervaring binnen het notariaat is Marjan een welkome aanvulling binnen ons team.

Stuur een e-mail
#Durftevragen

Contactformulier